Welkom bij Plein 40

Lodges en appartementen in centrum Zoutelande

Voor het huren van een vakantie-accommodatie in Zoutelande bent u hier op de juiste plek. Wij bieden u vakantie-accommodaties op steenworp afstand van het strand, in het centrum van Zoutelande.

Waar de zee toch steeds het strand
                      weer kust en kust en kust...

Bij Plein 40 komt u om te genieten, om lekker bij te komen en tijd voor elkaar te nemen. Kletsen, mijmeren, de gedachten laten gaan. Mooie strandwandelingen maken en genieten van die heerlijke zeelucht. Zon – Zee - Strand... meer heeft een mens eigenlijk niet nodig. 
Zoutelande heeft het! En er is meer...

 

Het plaatsje Zoutelande in Zeeland, heeft fijne zandstranden, gelegen op het zuiden. Het heldere zeewater nodigt uit om te zwemmen en pootje te baden. Met de meeste zonuren van Nederland is het goed toeven in deze badplaats. Jong en oud beleven er heerlijke tijden het hele jaar door.

Rondom Zoutelande zijn vele mooie wandel- en fietspaden. Zo kunt u heel Walcheren met zijn knusse dorpjes verkennen. De steden Middelburg en Vlissingen liggen op 10 km afstand.

Ook voor de kinderen is er in de vakantieperioden volop vertier. Er zijn vele activiteiten in het centrum van Zoutelande en deelname is bijna altijd gratis. Daarnaast zijn er op Walcheren voor jong en oud tal van leuke dagattracties te vinden.

Welk verblijf u ook kiest bij ons, u bent verzekerd van een hartelijk ontvangst, een sfeervol vakantieverblijf en een heerlijk gevoel van thuiskomen.

Voor een vakantie aan zee

Zoutelande strand - hond