Nieuwbouw

Nieuws

Wellicht had u er al iets van vernomen afgelopen zomer, maar nu kunnen wij u met veel plezier schrijven dat gestart zijn met ons nieuwbouw-project. Afgelopen 2 jaar zijn wij, samen met architectenbureau Salt, bezig geweest een mooi plan te bedenken voor de hoek van het Willibrordusplein en de Westkapelseweg. We zijn zeer blij met het uiteindelijke resultaat en nu is het zover dat wij onze plannen kunnen gaan realiseren. 

Op 29 oktober is begonnen met de sloop van de woningen Westkapelseweg 4, 6 en 6a, Willibrordusplein 40 en het huisje Achter de Ark. Daarna zal er in de wintermaanden een prachtig hofje worden gecreëerd. Het ontwerp geeft een knipoog naar het vroegere Zoutelande met zijn oude boeren huisjes, maar dan is het in een nieuw jasje gestoken. Rondom het hofje komen 4 gebouwen (laagbouw) met in totaal 20 luxe 2- en 4-persoonsappartementen. Het binnenterrein krijgt een heerlijke relax tuin en speeltoestellen. Ieder appartement heeft een eigen veranda richting tuinzijde. Verder komt er een receptie, wellness met sauna, een fitnessruimte, privéparkeerplaatsen en diverse andere services.image1

We hopen de appartementen medio juli 2019 klaar te hebben. In het voorjaar van 2019 zijn ze online te boeken via onze website. 

Vindt u het leuk om van de ontwikkeling op de hoogte te blijven? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website. Hier vindt u live beelden van de verbouwing en kunt u het laatste nieuws volgen. 

restylen De Ark

De appartementen in de Ark krijgen in januari een opknapbeurt aan de buitenzijde. De rest van het jaar zijn ze gewoon te boeken. Vanaf juli kunnen de gasten van de Ark ook gebruik maken van alle diensten en faciliteiten van de nieuwbouw.

 

Webcam nieuwbouw